Förrätter

Hummersallad m. variation på pumpa, brynt smördressing, crudité på sommarprimörer & rotfruktschips
155:-

Tartar på skånskt högrev, ramslöksmajonnäs, brödkrisp, marinerad frissé & riven hasselnöt
145:-

Sotad lax m. sojaemulsion, forellrom, friterade glasnudlar & marinerad gurka
135:-

Skummig västerbottensoppa m. sparris, syltade kantareller, smördegsgrissini & gräslöksolja
125:-

Skagentoast på smörstekt brioche m. pepparrot, citron & dill
135:-

Varmrätter

Grillad oxfilé m. Pommes Anna, bakad vårlök, fermenterad vitlök, krispig svartrot & portvinssky
315:-

Smörstekt hälleflundra, “kåldolme” fylld med potatiskräm smaksatt med svart tryffel, lökmarmelad, svartrot & beurre blanc
275:-

Majskycklingballotin m. jordärtsskocksskum, krispig svart trumpet, spritärtor & rostad kycklingbuljong
255:-

Långbakad rotselleri, “kåldolme” fylld med potatiskräm smaksatt med svart tryffel, syltade kantareller, brynt smörvinaigrette & hasselnöt
225:-

Desserter

Rabarberkompott m. havrecrumble, marinerade hallon & italiensk maräng
95:-

Chokladmousse varvad med dulce de leche, hasselnötscroquant & björnbär
95:-

Färskostglass m. inkokt äpple & rosmarinskola
95:-

Mjölkchokladmarquise m. flädermarinerade jordgubbar, vaniljcréme & krispig pistage
95:-